Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Dr Oj Body Wash

Produkterna består av naturlig, växtbaserad kosmetika, såpor, tvålar, bodywash, ayurvediska kosttillskott med mera.

År 2007 började Ooj cosmetics tillverkar ayurvediska produkter i liten skala i Indien till läkare för att sedan år 2008 börja exportera produkterna. Grundarna som ligger bakom detta företag heter Dr Parag och Dr Geeta och det är fortfarande etablerat i Indien. Sedan start har företaget expanderat och utvecklats stadigt, de började exportera till Malaysia men fick ett uppsving när de kom in på rysska marknaden. Under 2017 kom Ooj in på svenska marknaden i liten skala. Ooj är nu ett välkänt företag på marknaden.

HEM / Varumärken / Dr Oj BodyWash

Inga produkter hittades

Marknadsledande varumärken hittar du hos oss!

Vårt breda sortiment hälsoprodukter speglas av ett nästintill lika brett utbud av varumärken. Urvalet i vår webbshop är alltid grundat i att dessa ska vara så skonsamma som möjligt mot både oss & planeten. Här finner du allt inom kosttillskott, hälsokost- och skönhetsprodukter från både äldre välbeprövade varumärken till nya uppstickare.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart