Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

PlanetsOwn

PlanetsOwn är ett svenskt företag som utvecklar hållbara och miljövänliga lösningar för vattenrening, luftrening och odling.

Deras inriktning är att ta fram effektiva filter för vattenrening. De har utvecklat en unik metod som renar från de flesta föroreningar och gifter utan att förstöra vattnets hälsosamma egenskaper. Efter reningen så finns alltså de viktiga mineralerna, spårämnena och salterna kvar. Det tillförs inga ämnen och inga av de föroreningar som reningen tar hand om kan komma ut i vattnet igen.  Metoden har visat sig vara så effektiv att den används som enda hållbara metod av Svenska företag som hanterar vatten förorenat med radioaktivt avfall, dessa ämnen är annars väldigt svårt att avlägsna.

HEM / Varumärken / PlanetsOwn

Marknadsledande varumärken hittar du hos oss!

Vårt breda sortiment hälsoprodukter speglas av ett nästintill lika brett utbud av varumärken. Urvalet i vår webbshop är alltid grundat i att dessa ska vara så skonsamma som möjligt mot både oss & planeten. Här finner du allt inom kosttillskott, hälsokost- och skönhetsprodukter från både äldre välbeprövade varumärken till nya uppstickare.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart