Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Aurora

Aurora har flera produkter i liposomal form.

Aurora Nutrascience Inc är ett företag i framkant vad det gäller modern teknik inom kosttillskottsbranchen. Aurora har en sällsynt och patentbelagd flerstegsprocess i den liposomala tillverkningen och framställningen som gör att näringsupptaget blir betydligt större och ämnena klarar sig i stort sett oskadda genom mag- och tarmsystemet och ut i blodomloppet.

HEM / Varumärken / Aurora

Liposomal teknik

Varje dos består av miljontals mikroskopiska bubblor (liposomer) fyllda med näringsämnen som omges av skyddande fosfolipider (non-GMO), samma ämnen som cellmembranen består av, och i sig ett viktigt näringsämne. Dessa liposomaler är faktiskt som kopior av cellerna och navigerar sig oskadda matsmältningssystemets alla hinder direkt till de celler som bäst behöver det,där innehållet släpps ut. Aurora med ett flertal olika  tillskott såsom Curcumin,Q10,C-vitamin. Nu lanserar Aurora ExoFlex, världens första liposomalt inkapslade kosttillskott för leder och höfter.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

Kundservice via mejl:

kundservice@jakobsapotek.com 

Vår kundtjänsttelefon är öppen måndag - torsdag 9.00-12.00 

Telefon: 010-102 93 96

 Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag. 

Önskar personalen på Jakobs Apotek.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart