Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Deodoranter

Naturliga och ekologiska deodoranter utan onödiga kemikalier, parabener, alkohol, aluminium, parfym/eteriska oljor och färgämnen.

Deodoranter finns det en uppsjö av i skönhetsbutikernas avdelningar för hygienartiklar. Men inte många håller måttet när det gäller att motverka kroppslukt från armhålorna och samtidigt bibehålla hudvårdande egenskaper. En deodorant kan idag köpas som sprej, kräm, roll-on och stift. Vad man föredrar är förstås personligt. Men meningen är att alla deodoranterna ska innehålla alla de ingredienser som krävs för att förhindra kroppen att utsöndra lukt från just armhålorna. Däremot är det viktigt att se efter så att deodoranterna inte innehåller skadliga ämnen för dig och din hud. Som väl är finns det sådana utmärkta deodoranter vilka endast innehåller det bästa och utesluter det dåliga här hos oss på Jakobs Apotek.

HEM / Kropp & Skönhet / Deodoranter

Räcker det med enbart kosttillskott?

Nej, men däremot fungerar kosttillskott oerhört bra som komplement till den vanliga födan. Det finns även forskning som visar att brister av vitaminer och mineraler kan orsaka allvarliga kroppsliga problem. I vår moderna tid med massproducerad mat, överexploterade jordar, diverse miljögifter och inte minst stress, gör att kroppen behöver mer näringsrik mat för att må bra. Detta i sin tur gör att vi människor måste ta mer hänsyn till vad vi stoppar i oss om vi vill bibehålla hälsan vilket också problematiserar den vardagliga inhandlingen av matvaror. Då kan kosttillskott vara utmärkta komplement om vi trots allt inte lyckas få i oss av alla de nödvändiga mineraler och vitaminer som behövs för at vi ska må bra. Jakobs Apotek säljer endast högkvalitativa, naturliga och rena kosttillskott, från marknadsledande märken som bland annat: Aurora, Great Earth, Holistic, Helhetshälsa, Bättre Hälsa, New Nordic, Alpha Plus, Purathrive, Pukka m.fl.

Behöver du hjälp att välja rätt kosttillskott?

Det kan ibland vara svårt att välja rätt kosttillskott som passar just dina behov. Var inte orolig, vår kundtjänst hjälper dig gärna med tips och råd. Vi är måna om dig och din hälsa, våra kosttillskott är bra för dig.

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart