Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

ReadiSorb

ReadiSorb är ett av de företag som är en av de främsta i utvecklingen av liposomalt distribuerade näringstillskott.

Liposomal distribution innebär att ett näringsämne inkapslas i en liten bubbla med flera skikt. Bubblan görs av fosfolipider vilket är samma ämne som våra kroppars cellväggar består av. Fosfolipiderna i ReadiSorbs produkter görs av lecitin från renad GMO-fri sojaolja och det finns inga spår av sojaprotein kvar i produkterna.Inkapslingen av näring i liposomer gör att näringsämnen kan var kvar i sin bioaktiva form i bubblan och tas upp direkt av våra celler utan att spjälkas eller brytas ned. För glutation är detta viktigt eftersom oralt administrerad glutation riskerar att spjälkas upp i aminosyror.

HEM / Varumärken / ReadiSorb

Marknadsledande varumärken hittar du hos oss!

Vårt breda sortiment hälsoprodukter speglas av ett nästintill lika brett utbud av varumärken. Urvalet i vår webbshop är alltid grundat i att dessa ska vara så skonsamma som möjligt mot både oss & planeten. Här finner du allt inom kosttillskott, hälsokost- och skönhetsprodukter från både äldre välbeprövade varumärken till nya uppstickare.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart