Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Detoxprodukter

Starta om kroppen med en Detox

Om du vill kicka igång ett hälsosammare liv, hjälpa kroppen att återfå sin naturliga balans eller känner att du vill rena kroppen på slagg och gifter, så kan du göra en så kallad detox eller avgiftning. En detox kan hjälpa kroppens reningsprocess och trigga igång utrensning av lagrade gifter samt låta kroppen vila från stress och dåliga matvanor. Vi har produkterna som hjälper dig genomföra en detox från olika varumärken här i vår webbshop! Välj bland Holistic, Bättre Hälsa, Jakobs Apotek, Organic India eller Rawpowder.

HEM / Kosttillskott / Detox

Tips för en lyckad Detoxkur!

Fokus vid detox är att utesluta sådant som frestar på kroppens organ samt att boosta kroppen med vitaminer, antioxidanter och stödämnen. Att undvika är bland annat tobak, koffein, alkohol, rött kött, pasta, bröd, socker, salt, artificiella ämnen och lightprodukter, men frossa gärna i frukt och grönt, nötter, örter, grönt te. Välj vegetariskt eller vitt kött, fullkorn och gryn. En detox genomför man under en tidsbegränsad period, oftast 2-4 veckor

Behöver du hjälp att välja rätt kosttillskott?

Det kan ibland vara svårt att välja rätt kosttillskott som passar just dina behov. Var inte orolig, vår kundtjänst hjälper dig gärna med tips och råd. Vi är måna om dig och din hälsa, våra kosttillskott är bra för dig.

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart