010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

 

VÅR KUNDTJÄNST

Köpvillkor hos Jakobs Apotek

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Jacobsons T. AB
Jakobs Apotek
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Organisationsnummer: 556257-0829
Telefonnummer: +4610-102 93 96
E-postadress: kundservice@jakobsapotek.com

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Klarna Checkout
  Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.
 • Swish

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

 • Om inget av ovanstående betalningsalternativ passar dig som kund, så kan vi även ta emot betalning via Bankgiro. Hör då av dig till vår kundservice så hjälper vi dig med det. kundservice@jakobsapotek.com 

Leveranser

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • Fri frakt på alla ordrar med PostNord Varubrev över 249kr ( annars 39kr )
 • Fri frakt på alla ordrar med PostNord Ombud över 299kr ( annars 49kr )
 • Fri frakt på alla ordrar med DHL Ombud över 499kr ( annars 49kr)
 • Fri frakt på alla ordrar med PostNord Hemleverans över 1500kr ( annars 99kr )
  (Priserna gäller endast för leveranser inom Sverige)

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 1-4 arbetsdagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Ej uthämtat gods

Om godset ej hämtas ut tar vi en avgift på 250 SEK för returkostnad samt administrativa avgifter

Returer

Vid retur var vänlig att kontakta oss via kundservice@jakobsapotek.com och meddela oss att du vill retunera varan glöm ej att skicka med ordernumret i mejlet, sedan skickar vi en retursedel till dig via mejl. Viktigt att notera är att ej skicka med vanlig post utan spårningsummer då det inte kan garanteras att försändelsen kommer fram.

Garanti och reklamation

Garanti för varor täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, och därmed inte fel som uppstår vid eller efter en egen förändring av varans funktion och utseende, såsom förändrad förpackning, uppgradering eller annan konfigurering av varan. Kundens orderbekräftelse gäller som garantibevis.

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskydds-lagstiftning. Kund som önskar göra reklamation gällande fel i beställd vara ska kontakta Jakobs Apotek så snart som möjligt efter att felet upptäckts via de kontaktuppgifter som anges på Webbplatsen. Reklamationer som görs inom en månad från det att Kunden får varan anses alltid ha rätt att lämna tillbaka varan.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss så skickar vi dig en retursedel. Artikeln ska returneras väl emballerad, oöppnad och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Observera att retur gäller ej kylvaror och receptfria läkemedel. Se information under respektive produkt.

Returer och reklamationer skickas till:
Jacobsons T AB c/o Jakobs Apotek
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: https://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR (General Data Protection Regulation) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Se fullständig integritetspolicy, klicka här: https://jakobsapotek.com/integritetspolicy

Kampanjer

Kampanjkoder utgår från ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabattkoder eller utomstående kampanjer.

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart