Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Biomed

Biomed är ett varumärke som erbjuder innovativ munvård med naturligt innehåll.

Biomeds tandkrämer är fluorfria utan istället innehåller de mineralen hydroxyapatite (HAP) som effektivt återuppbygger, skyddar och lagar emaljen. Effektiviteten är testad med in vitro-studier i Schweiz. Dessutom används enzymer från papain, bromelain från ananas, L-arginine, välgörande örter och oljor. Biomed testas inte på djur och all tillverkning sker på en CO2 (klimatkompenserad) fabrik. Biomeds tandkrämer fria från sackarin, SLS, PEG, paraben, slipmedel och konstgjorda färg- och doftämnen. Passar hela familjen inkl barn 6+.

HEM / Varumärken / Biomed

Marknadsledande varumärken hittar du hos oss!

Vårt breda sortiment hälsoprodukter speglas av ett nästintill lika brett utbud av varumärken. Urvalet i vår webbshop är alltid grundat i att dessa ska vara så skonsamma som möjligt mot både oss & planeten. Här finner du allt inom kosttillskott, hälsokost- och skönhetsprodukter från både äldre välbeprövade varumärken till nya uppstickare.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart