Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Rawpowder

Om du söker det bästa som du kan finna i naturen så har du kommit rätt.

Rawpowder är ett företag med många års erfarenhet av ekologiska och näringsrika superfoods. Deras målsättning är att ge dig som kund det finaste som naturen har att erbjuda. Rawpowder´s produkter har en komplett naturlig källa till antioxidanter, proteiner, vitaminer, mineraler och andra viktiga näringsämnen. Nära inpå alla deras produkter är ekologiska och de få som ej är certifierade använder sig av växter som växer vilt, långt ifrån föroreningar. 

HEM / Varumärken / Rawpowder

Rawpowders kvalité

Superfoods innehåller alltid stora mängder vitaminer, mineraler, fettsyror och andra ämnen som är bra för kroppen. Vad du bör skaffa beror på dina behov och mål men med Rawpowder kan du vara säker på att det du köper håller en hög kvalitet och har tillverkats under gynnsamma, bra förhållanden.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart