Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kropp & Skönhet / Läppar & Munvård / Pharma Nord Zymbion Q10 tandkräm 75ml

Pharma Nord Zymbion Q10 tandkräm 75ml

105

kr

Zymbion Q10 tandkräm med mintsmak innehåller en patenterad formula med coenzym Q10, fluorid och laurylsarkosinat.

Varumärke Pharma Nord

Zymbion Q10 tandkräm med mintsmak innehåller en patenterad formula med coenzym Q10, fluorid och laurylsarkosinat. Zymbion ökar nivåerna coenzym Q10 till de nivåer som normalt återfinns hos friska tandköttsfickor.

Innehåller inte natriumlaurylsulfat. Zymbion innehåller inte det skumbildande ämnet natriumlaurylsulfat. Förutom att ofta användas i tandkräm är natriumlaurylsulfat (även kallat SLS) vanligt förekommande i schampo och raklödder på grund av dess skumbildande effekt. Det är i allmänhet inte rekommenderat att använda produkter med denna ingrediens om du har sår/blåsor i munnen. I stället för SLS innehåller Zymbion ett lågskummande ämne som heter natriumlaurylsarkosinat.Hur man borstar tänderna med ZymbionBorsta med cirkelrörelser, som att du masserar tandköttet. Ett finger kan användas i stället för en tandborste. Se till att tandkrämen kommer in i tandköttsfickorna. Undvik att skölja munnen efteråt för att bibehålla Q10 i tandköttsfickorna. Zymbion producerar inte mycket lödder så det är inte nödvändigt att skölja efter tandborstning. Bara spotta ut den återstående tandkrämen som efterlämnar en frisk smak av mint. Zymbion innehåller också ämnen som rengör tänderna.

Sorbitol, aqua, calcium carbonate, glycerin, butyrospermum parkii butter, cellulose gum, sodium monofluorophosphate, aroma, sodium lauryol sarcosinate, ubiquinone (Q10), collagen, sodium saccharin, citric acid, sodium benzoate, CI 77007, limonene.
Borsta tänderna två gånger dagligen med Zymbion Q10-tandkräm. Borsta längs sidan av tandköttet på utsidan och insidan. Undvik att skölja munnen när du är klar. Endast för vuxna.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart