Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Superfood / Living Nutrition Organic Fermented Lions Mane 60 kapslar EKO

Living Nutrition Organic Fermented Lions Mane 60 kapslar EKO

449

kr

Fermenterad Lions Mane från Living Nutrition kan hjälpa till med förbättrat fokus och minne

Varumärke Living Nutrition

Living Nutritions ekologiskt fermenterat Lejonman är ett fullspektrum kosttillskott rikt på biotika, prebiotika, enzymer, näringsämnen mm som verkar i symbios och lätt tas upp i kroppen. Efter flera veckors kefir-kombucha fermentering skapas ett komplett levande ekosystem som stödjer kognition och humör. Den effektiva metoden är en nyckel till att lejonmans nootropa egenskaper aktiveras. Lejonman är känd som ”bergsprästen” – svampen och används traditionellt för att stödja fokus och koncentration.

Förutom de bioaktiva ämnena, hericenoner och erinaciner, som fungerar som naturens näringsämne för neuronerna, innehåller svampen viktiga polysackarider såsom beta glukaner som har studerats för deras immunologiska aktivitet.Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp*, fermenterad tapioka (kapsel)*. *Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.
Vuxna: Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena. Innehåll per 2 kapslar: Ekologisk fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp – 800mg

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart