010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kristaller / Shungit / Shungit Amulett Tass 3cm

Shungit Amulett Tass 3cm

169

kr

Rund shungitamulett med ingraverad söt liten tass. Tillverkad av reguljär shungit med ett kolinnehåll på 35-45%.

Storlek: 30 x 30 x 3 mm Vikt: 10 g

Varumärke Kristallpunkten

En shungitamulett är ett av de mest effektiva skyddsverktygen mot elektromagnetisk strålning. Detta eleganta smycke av äkta shungit är en källa till positiv energi och hjälper dig bibehålla harmoni i kropp och själ. Egenskaper: Neutraliserar elektromagnetisk strålning. Förbättrar sömnen. Skyddar ditt energifält (aura). Motverkar stress.

 Bär helst amuletten i kontakt med huden, i höjd med hjärt- eller halschakrat. Om det är första gången du använder shungit rekommenderar vi att du använder amuletten under kortare perioder tills du har vant dig vid shungitenergin. En shungitamulett kan hjälpa dig att bibehålla positiv energi i situationer som känns orättvisa och oöverkomliga och rekommenderas för dig som är högkänslig. Amuletten gör att du enklare kan hantera inflödet av negativ energi. Bär shungitamuletten under dagen då du är omges av människor och tekniska prylar som utstrålar elektromagnetisk strålning. Shungitamuletten skyddar då ditt energifält från dessa skadliga energier som du annars inte kan förhindra*. OBS! Som med alla lösningar relaterade till välbefinnande bör användning av shungit aldrig ersätta råd från läkare. * Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.

Skötselråd Shungit är mycket kolrikt och svärtar av sig i början. Detta är naturligt och ett tecken på att föremålet är äkta shungit. För att få bort koldammet sköljer du föremålet under rent ljummet vatten och torkar av det med en bomullsduk. Upprepa om svärtan kvarstår. Polerade shungitföremål förlorar en del av sin glans när man sköljer dem, för att bibehålla maximal glans torka istället av föremålet med en lätt fuktad bomullsduk.

Shungit behöver återladdas med jämna mellanrum för att bibehålla sin funktion; för att återladda shungiten skölj den i ljummet vatten, använd rökelse (Palo Santo, Salvia) så att rökelsen rör sig kring shungiten och placera den sedan utomhus i sol eller månljus under ett par timmar. Återladdningen behöver oftast utföras en gång i månaden beroende på hur mycket shungiten behöver hantera.

Övrig information Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen Färg: Svart Hårdhet: 3-4 Ursprung: Karelen Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat Stjärntecken: Skorpionen Planet: Pluto

Observera att denna graverade shungitamulett kan uppvisa spår av infuserad guldfärgad pyrit och vit kalcit. Det betyder att dessa mineraler var en del shungiten i det minerallager där den bröts. På polerade shungitföremål är linjerna mer märkbara än på opolerade, på en polerad och graverad shungitamulettt som denna kan de uppträda mer synligt. Pyritlinjerna reducerar inte kvaliteten på shungitamuletten och har ingen påverkan på dess egenskaper. Alla shungitamuletter slipas för hand från rå sten och poleras på alla sidor. Som ett resultat av den fysiska skärprocessen då shungitamuletten skapas kan små ojämnheter uppstå på kanterna. Detta inverkar dock inte på shungitamulettens egenskaper.

Vad är shungit? Shungit är ett helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter. Lägger du till exempel en bit shungit i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter. Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficerar luften kring sig. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart