Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Superfood / Te & Kaffe / Organic India Sweet Rose Te, 25 tepåsar EKO

Organic India Sweet Rose Te, 25 tepåsar EKO

59

kr

Produktvikt: 105 g

Koffeinfritt, ekologiskt, avslappnande och antioxidant ✓ Ekologisk ✓ Glutenfri ✓ Koffeinfritt ✓ Tungmetallstestad ✓ Vegansk

Varumärke Organic India

Ekologiskt Tulsi Sweet Rose Te från Organic India. Tulsi/basilika är en mycket omskriven läkeört i Ayurveda. Den anses vara en utmärkt adaptogen i vår kropp som hjälper kroppen hantera stress och ett hektiskt liv. Sweet Rose innehåller bl a rosenblad, kamomill, citrongräs och stevia som lugnar både kroppen och sinnet samt minskar stress. Rosenblad har använts inom Ayurveda för att kyla ner sinnet och även som en stark antioxidant.

Krishna Tulsi (Ocimum sanctum) Vana Tulsi (Ocimum sanctum) Kamomill Rosenblad Citrongräs Stevia 100% Ekologiskt innehåll.
Tag 1påse av Ekologisk Tulsi Jasmine green i en kopp och häll på varmt vatten (70-100°C) och låt det dra i ca: 5-10minuter och rör om och njut. Produkten ska inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvara produkten utanför direkt solljus på en sval plats.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart