Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Omega3 & Fettsyror / Pharma Nord Bio-Marin Plus 180 kapslar

Pharma Nord Bio-Marin Plus 180 kapslar

395

kr

Pharma Nord Bio-Marin Plus är koncentrerad fiskolja bestående av biotillgängliga fria fettsyror. EPA och DHA med folsyra och vitamin B12 Bio-Marin Plus är ett bra komplement för dem som av olika skäl inte äter mycket fisk, vilket rekommenderas av hälsomyndigheter, samt för dem som behöver en extra ren fiskolja som absorberas lätt.

Varumärke Pharma Nord

Fria fettsyror i Bio-Marin Plus Naturligt förekommer omega-3-fettsyror som triglycerider som måste brytas ned och delas upp i fria fettsyror innan mag-tarmkanalen kan absorbera dem. Denna process möjliggörs genom ett enzym vi har i magen som heter lipas. Bio-Marin Plus innehåller omega-3 i form av fria fettsyror som redan har brutits ner och som är redo för absorption. Fördelen med denna typ av omega-3-fettsyror är att de kan absorberas direkt, även av individer med nedsatt förmåga att absorbera fett.

Eftersom oljan är i form av fria fettsyror kan den orsaka en brännande känsla på tungan om man tuggar kapseln. Rekommendationen är därför att svälja kapseln hel. De fria fettsyrorna och B-vitaminerna i Bio-Marin Plus kan ge en viss doft på oljan, trots att oljan är fräsch och ren.

Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förledet Bio i produktnamnet relaterar till att produkten har bio-tillgänglighet.

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur. Bör ej förvaras i direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Fiskolja Gelatin (nötkreatur) Fuktighetsbevarande medel: glycerol Förtjockningsmedel: kiseldioxid Renat vatten Färgämne: sockerkulör (E 150c) Folsyra (pteroylmonoglutaminsyra) Vitamin B12 (cyanokobalamin).
Rekommenderad daglig dos: 1-4 kapslar dagligen. Sväljes hela tillsammans med mat. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Innehåll per 1 portion DRI % Fiskolja ( fria fettsyrror) 500 mg Omega-3-fettsyror 325 mg - EPA 185 mg - DHA 115 mg Folsyra 100 µg 50% Vitamin B12 1 µg 40%

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart