Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / AllicinMAX ( Allicin från Vitlök ) 180 mg 30 caps

AllicinMAX ( Allicin från Vitlök ) 180 mg 30 caps

169

kr

Varje kapsel innehåller 180 mg stabiliserat allicinpulver. Denna allicin är väldigt biologiskt aktiv. En patenterad form av koncentrerad allicin från vitlök.

Lämplig för vegetarianer och veganer. AllicinMax är fri från konstgjorda färgämnen, artificiella smaker, salt, gluten och konserveringsmedel.

Varumärke AllicinMax

Allicin Max är en utmärkt form av vitlöksextrakt med mycket effektiva resultat, vilket gör det väldigt populärt hos våra utövare. En kapsel motsvarar ungefär 40st kryddnejlikor och 7st vitlöksklyftor! Allicin bildas av det aktiva enzymet som produceras genom att krossa vitlök. Allicin är flyktigt, men under ett vacum har man kunnat frystorka allicinet, vilket gör den här produkten helt fantastisk. Alla fördelar med vitlök med hög hållfasthet i en bekväm kapsel.

Vanliga vitlökstillskott innehåller inte alls allicin. De litar på att din kropp kan generera små mängder allicin när du har svält tabletten eller kapseln.

Vitlöksolja i tillskott produceras genom destillering av färsk vitlök. Oljan som produceras späds därefter och placeras i en kapsel. Denna process förstör all tillgänglighet till allicin. Några vitlökspulvertillskott kan generera en lite allicin under matsmältningen. Detta beror emellertid på rådande mageförhållanden och kan ta flera timmar.

AllicinMax behöver inte konverteras eftersom det faktiskt innehåller stabiliserad allicin. När AllicinMax tas är det inte processat och absorberas lätt i blodflödet. Allicin i AllicinMax gillar din mags sura miljö, till skillnad från andra kosttillskott som kan inaktiveras av sura förhållanden.

Ingredisenser: Allisure®-extrakt, hydroksipropylmetylcellulosa, maltodextrin, gummi arabicum.
Innehåll per: 1 portion Allisure®-extrakt 180 mg Viktigt: AllicinMax rekommenderas inte för barn under 3 år eftersom de ännu inte har utvecklat sitt immunsystem fullständig Bara en kapsel AllicinMax tas varje dag vid måltiden och ger tillräckligt med allicin för din allmänna hälsa och välbefinnande. Maxdos är 12 kapslar per dag men inrådan av doktor eller terapeut. För barn över 7 år kan den fulla vuxna dosen tas. För barn mellan 3 och 7 år är hälften av den vuxna dosen föreslagen. Kosttillskott används ej som ett alternativ till varierad kost. Rekommenderat intag per dag bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för barn.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart