010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Vattenrening & Övrigt / Vattenrening / H2 flaska – Hydrogen bottle 420ml

H2 flaska – Hydrogen bottle 420ml

1 295

kr

Flaska för tillverkning av vätevatten.

Varumärke PlanetsOwn

PlanetsOwn H2 Flaska Hydrogen är en praktisk vattenflaska som låter dig göra ditt eget vätevatten hemma. Vätevatten är rent vatten med tillsatta vätemolekyler, som i detta fall skapas genom elektrolys direkt i flaskan. Resultatet är ett luktfritt, färglöst och smakfritt vatten som är säkert att dricka för både vuxna och barn. Du fyller bara flaskan med vatten och laddar den sedan med den medföljande USB-kabeln. Efter ca 2-3 minuter har vätemolekylerna laddats i vattnet och det är redo att drickas.

Flaskan har en stilren design i rostfritt stål och glas samt levereras i en fin presentask.

 VARFÖR ANSES VÄTEVATTEN VARA HÄLSOSAMT?

Väteaktiverat vatten har blivit mycket omtalat de senaste åren då det tros ha flera positiva egenskaper för kropp och hälsa. I Japan är vätevatten mycket populärt och man uppskattar att en stor andel av japanerna konsumerar väte varje dag. Idag bedrivs bland annat forskning på om väte kan agera som en naturlig antioxidant som motverkar oxidativ stress i kroppen. Oxidativ stress är en skadlig process där fria radikaler utsöndras, vilka skadar kroppens celler. Denna process pågår hela tiden men kan öka då vi stressar, har en bristfällig kost eller lever osunt på andra sätt. Eftersom vätemolekylerna är mycket små kan de enkelt ta sig in i kroppens vävnader.

Obs! Vätevatten bör konsumeras så snart som möjligt efter tillredning.

1) Skruva av ovandelen och skölj ur flaskan innan användning. 2) Fyll på ett par centimeter vatten i flaskan och låt stå i ett dygn för att aktivera platinaelementet. Under tider kan du passa på att ladda flaskan genom att koppla in USB-sladden i uttaget i flaskans nederdel. (Adapter EU-standard medföljer) 3) Under laddning av flaskans batteri lyser det rött, när fulladdad, blått. 4) Efter 24h, töm flaskan och fyll flaskan med rent vatten. Använd en bra vattenrenare, men ej destillerat vatten eller RO-vatten. Mineralerna behövs för att processen ska komma igång. Det går att använda destillerat vatten eller RO-vatten om man tillsätter en nypa bikarbonat. 5) Tryck på startknappen, flaskan lyser blått och produktionen påbörjas. När flaskan är maximalt fylld med väte så avslutas tillverkningen automatiskt och det blå ljuset slocknar. (Tar ca. 2-3 minuter.) 6) Konsumera det vätefyllda vattnet inom en halvtimme för sedan avtar väte-koncentrationen. 7) Töm flaskan och fyll på nytt vatten innan processen påbörjas igen. Använd inte samma vatten igen för detta kan skada processorn. 8) Ladda om batteriet vid behov. Tar ca 2-3 timmar och avbryt inte innan färdigladdad.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart