010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Vattenrening & Övrigt / Vattenrening / EURO Vattenrenare för kökskran (Förbättrad version)

EURO Vattenrenare för kökskran (Förbättrad version)

652

kr

Ordinarie pris:

749 kr

|

Du sparar

97 kr

Den nya förbättrade versionen av Euro kranrenare är förstärkt i skarvarna.

OBS ! 1st .filter ingår, det som sitter i.

Euro vattenrenare är snygg, smidig och tar liten plats, den är enkel att skruva fast och har varken slangar eller sladdar. Euro vattenrenare passar de flesta kranar.

Varumärke PlanetsOwn

 Den är en högeffektiv dricksvattenrenare som innehåller det testvinnande filtermaterialet mikrospiralfilter och har även fått bäst i test hos Pasteur research institute. Euro vattenrenare tar bort allt klor och farliga klorföreningar, den tar även bort läkemedelsrester, kemikalier och annat man ej vill ha i sitt dricksvatten. Den är mycket behändig, liten och effektiv som enkelt skruvas fast på kökskranen. Kapacitet för patronen är 3000 liter och när du vill ha rent vatten för dryck, te, matlagning etc så vrider du bara på ett vred. Optimalt flöde är 0,5 l i minuten.

Denna vattenrenare för kran är specialicerad på just dricksvattenrening har ett testvinnande, högeffektivt filtermaterial; microspiralfilter

Detta material har flera oslagbara fördelar: Det är en oerhört effektiv metod att ta bort skadliga föroreningar i vattnet. Inga ämnen släpps ut i vattnet igen, inte ens vid tryckstötar i rörsystemet.

Filtermaterialet släpper inte ifrån sig några ämnen, vilket annars är vanligt hos andra tekniker. Det är en effektiv barriär mot bakterier, virus och parasiter, vilket testats av Pasteur Research Institute. Vattnet behåller sina naturliga egenskaper och mineraler lämnas kvar. Filtermaterialet är självindikerande och man behöver inte bekymra sig om när patronen måste bytas. Kostnadseffektiv metod. Flera hundra gånger billigare än flaskvatten. Bara ören per liter.

Det unika materialet drar till sig och fångar upp det som inte är vatten. När patronen är fylld med oönskade ämnen avtar flödet men vanligtvis bör ett filter bytas en gång om året.

Materialet arbetar på 4 sätt. Filter med microspiraler är en ny, unik metod att rena vatten. Det stoppar bakterier och parasiter, tungmetaller, läkemedelsrester och andra oönskade ämnen, medan nyttiga mineraler och spårämnen lämnas kvar. En stor fördel är att filtret mycket effektivt håller kvar de insamlade föroreningarna trots att det är fullt, även om trycket ökar. Microspiralfiltret fick Bäst i test av Pasteur Research Institute då denna metod att rena vatten visade sig vara effektivast. Filtret blir kontinuerligt testat av oberoende testlabb i Sverige, då tillförlitliga tester är det enda som kan bevisa att filter håller vad de lovar.

Några av de senaste testerna (Eurofins 2015) visar att filtret effektivt hanterar tungmetaller såsom bly och uran. När det gäller uran så bör man dock, för att vidmakthålla filtrets effektivitet så länge som möjligt, använda möjligheten att regenerera filtermaterialet med jämna mellanrum. Nyare tester visar även att Bisfenol A (BPA) hanteras fullständigt, utan att vattnets hälsosamma egenskaper förminskas.


Garanti: 12 månader från försäljningsdatum. Förutsätter korrekt hantering.

https://youtu.be/gyi3T5Z4tqk Kopiera länken ovan och klistra in i webbläsaren för information om montering och filterbyte På kökskran med yttre gänga M22x1 eller inre gänga M24x1. Adapter medföljer.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart