Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Vattenrening & Övrigt / Truelight Energy Scarlet Lux

Truelight Energy Scarlet Lux

1 450

kr

Produktvikt: 670 g

TrueLight Energy Scarlet Lux har en unik patentsökt design som erbjuder fyra olika typer av LED-terapiljus: Två olika våglängder av rött för föryngring, nära infrarött för förstärkning och gult för hudberedning; Samt två olika belysningslägen: Stadig för hjälp med att minska smärta och pulserande för att hjälpa till med cellläkning.

Varumärke Truedark

EMF

Truelights produkter utsöndrar ingen EMF strålning.Passar E27 och kan därför kopplas ihop med valfri lampsockel som tar detta.Bekväm handhållen ljusterapianordning. 6 olika inställningar. 4 olika våglängder. Handhållen fjärrkontroll för att styra belysningsalternativ [kräver ett CR2035 3V batteri]. Bekväm 20-minuters inbyggd timer. Lätt och bärbar. Perfekt för resor. Konstruerad för att vara tyst, inga EMF:er, inget flimmer. Stadiga eller pulserande lampor24W, 100V-265V10 fot lång flätad strömkabel för användning nästan var som helst [Enheten är designad med dubbla spänningsingångar och är kompatibel med världens bredspänningar mellan 100V-265v och 50-60Hz. Enheten levereras med en amerikansk kontakt, men en standardadapter (ingår ej) bör tillåta användning internationellt. En spänningsomvandlare eller transformator krävs vanligtvis inte]. Användarhandbok och bruksanvisning. TrueLight Scarlet är skapat för att vara ett prisvärt alternativ för människor att kunna köpa mer än en enhet så att användaren kan anpassa sin upplevelse* Scarlet Lux-stativ som tillval finns att köpa separat. TrueLight är en patentsökt enhet för fotobiomodulationsterapi (LED). Dessa ljusemitterande terapiprodukter levererar optimala gula, röda och nära infraröda ljusvåglängder som kan reagera positivt med mitokondrier för att reparera och stimulera cellulär regenerering. Ökad kollagenproduktion, muskelåterhämtning, minskning av ärr och rynkor, plus minskning av rosacea och hudirritation är några av fördelarna som TrueLight kan ge. TrueLight har skapat dessa lätta, bärbara verktyg som en prisvärd lösning för hemmabruk.TrueLight-produkterna erbjuder möjlighet att välja mellan endast rött, endast gult eller rött + gult ljus för att anpassa din ljusterapiupplevelse. Dessutom kan pulserande eller konstanta ljus väljas för att koncentrera sig på antingen läkning eller smärta.För bästa resultat, placera enhetens framsida bredvid framför bar hud, inte mer än 15-20 cm från området som behandlas. Vi rekommenderar också att du tar bort alla spår av smink, smuts eller svett. Se till att det område av kroppen du behandlar med TrueLight-enheten är helt exponerad mot ljuset.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart