Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / Solgar Selenium yeast free 200mcg 100 tabletter

Solgar Selenium yeast free 200mcg 100 tabletter

259

kr

Produktvikt: 180 g

Stärker hår och naglar. Viktigt mineral. Stärker ämnesomsättningen. Vegansk, vegetarisk, kosher. Utan socker, salt och stärkelse

Varumärke Solgar

Solgar® Selenium (Yeast-Free) 200 µg Tablets innehåller selen, ett viktigt mineral som finns naturligt i jorden. Det är ett viktigt mineral, eftersom det stärker immunsystemet och skyddar cellerna mot oxidativ stress som orsakats av fria radikaler. Fria radikaler är instabila molekyler som kan skada cellerna i kroppen och de förknippas med ett förtida åldrande. Mineralet finns naturligt i paranötter, ägg, fisk och fågel. Om du ser till att få tillräckligt med selen hjälper det hår och naglar att hålla sig friska samtidigt som ämnesomsättningen stärks.

Formulan är organiskt bunden och har tagits fram med hjälp av den jästfria formen av selen (L-Selenomethionine) och passar därför dem som inte tål jäst. Solgar® Selenium (Yeast-Free) 200 µg Tablets tillför detta viktiga mineral i form av en dos om en tablett om dagen och bidrar till: • normal spermatogenes • underhåll av normalt hår • underhåll av normala naglar • normalt fungerande immunsystem • normal sköldkörtelfunktion • skydd av cellerna mot oxidativ stress

Fyllnadsmedel: (dikalciumfosfat, mikrokristallincellulosa), klumpförebyggande medel: (kiseldioxid, vegetabiliskt magnesiumstearat), selen (som L-selenometionin), cellulosagummi.
1 tablett dagligen i samband med måltid. Per 1 tablett Selen (selenometionin) 200 mcg

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart