010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Hjärta & Kärl / Nordbo Heart Function Magnesium 90 kapslar

Nordbo Heart Function Magnesium 90 kapslar

279

kr

Heart Function Magnesium från Nordbo är framtagen för hjärtats funktion och innehåller en kombination av tiamin, magnesiumtaurat och CareFlow®.

Varumärke Nordbo

Heart Function Magnesium är framtagen för hjärtats funktion och innehåller en kombination av tiamin, magnesiumtaurat och CareFlow®. Tiamin är ett vattenlösligt coenzym (tidigare vitamin B1) som inte kan produceras av kroppen själv, utan måste tillföras via kosten. Tiamin återfinns i bl.a. hjärtat och hjärnan och bidrar till hjärtats normala funktion. Magnesiumtaurat består av magnesium bundet till aminosyran taurin. Taurin är den aminosyra som är vanligast förekommande i hjärtat. Genom att binda magnesium till taurin förbättras biotillgängligheten. Magnesium bidrar bl.a. till normal muskelfunktion (hjärtat är en muskel), minskad trötthet och utmattning samt normal kognitiv förmåga. CareFlow® är ett mangoextrakt som har testats i en klinisk studie om mikrocirkulation. Utvecklad och tillverkad i Sverige. Veganskt certifierad av Djurens Rätt.

Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Vid svårigheter att svälja kan kapseln öppnas och innehållet strös i valfri vätska (undvik värme för att bevara näringen). Rådfråga läkare vid graviditet eller amning.

Magnesiumtaurat - magnesium bundet till aminosyran taurin, den vanligast förekommande aminosyran i hjärtat. Magnesium bidrar bl.a. till normal muskelfunktion (hjärtat är en muskel), normal kognitiv förmåga samt minskad trötthet CareFlow® - (mangifera indica l.) ett mangoextrakt som har testats i en klinisk studie om mikrocirkulation = blodflödet i kroppens allra minsta blodkärl Tiaminhydroklorid - ett vattenlösligt coenzym (tidigare vitamin B1) som bidrar till hjärtats normala funktion. Tiamin kan inte produceras av kroppen själv, utan måste tillföras via kosten Rismjöl - naturligt fyllnadsmedel MCT-olja - av kokosnöt, för optimalt upptag Vegetabilisk kapsel - HPMC (cellulosa)
2 kapslar per dag. Tas med fördel på kvällen, med eller utan måltid. Innehåll per daglig dos: 2 kap (% av DRI*) Magnesium 160 mg (27%) Careflow 100 mg (**) Tiamin 4 mg (182%) *DRI = dagligt referensintag. **DRI ej fastställt.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart