Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kropp & Skönhet / Wild Yam Cream 10% 60 ml

Wild Yam Cream 10% 60 ml

349

kr

Växtbaserad hudkräm för kvinnor En växtbaserad Wild Yamkräm med naturligt innehåll av diosgenin. Bland övriga ingredienser märks Aloe vera och E-vitamin. Oparfymerad och parabenfri. 60 ml.

Endast för utvärtes bruk.

Varumärke Helhetshälsa

Born Again Wild Yam Cream innehåller det naturliga växtämnet diosgenin, som tas upp genom huden när krämen smörjs på tunn hud.

Denna kräm framställs genom en mycket exklusiv dubbel extraheringsprocess där Wild Yam-extraktet utvinns ur vildväxande mexikanska Wild Yam-rötter. Endast hela färska rötter används.

För bästa upptag, massera in krämen där huden är tunn: på insidan av låren eller armarna, på brösten, på magen eller ansiktet.

En förpackning räcker cirka 1 månad.

Färgen kan variera något, eftersom innehållet består av naturliga ingredienser.

Kost och Livsstil har betydelse! Kost och livsstil är mycket viktiga för kvinnors välmående. För hormonbalansen är det också mycket viktigt med avslappning och vila.

Stresshormoner utsöndras av binjurarna. Samma organ producerar även könshormoner. Det betyder att vid stark stress kommer binjurarnas utsöndring av könshormoner att bli störd, vilket leder till hormonella obalanser som PMS- och Klimakteriebesvär.

Det är vetenskapligt bevisat att avslappning är ett av de effektivaste sätten att lindra typiska PMS- och klimakteriebesvär som humörsvängningar, värmevallningar och sömnsvårigheter och att stress förvärrar symtomen.*

Det är också viktigt att röra på sig regelbundet men tänk på att hård motion stressar kroppen, speciellt i den känsliga övergångsåldern. Under stressiga perioder mår många kvinnor bättre av rogivande aktiviteter som lugna promenader i naturen och yoga.  

Wild Yamextrakt, vatten, Aloe vera juice, Sojabönolja, Stearinsyra (vegetabilisk), Cetylalkohol, Glycerin, Fenoxyetanol, Tokoferylacetat (E-vitamin), Askorbinsyra (C-vitamin), Kaliumsorbat, Natriumbensoat, Sorbinsyra.
Dosering 1/4 - 1/2 tsk , 1-2 gånger/dag. Masseras in på kroppen där huden är tunn: på insidan av låren eller armarna, på brösten, på magen eller ansiktet.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart