Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kristaller / Armband & slipade kristaller / Crazy Lace Agat armband 8 mm pärlor

Crazy Lace Agat armband 8 mm pärlor

159

kr

Produktvikt: 20 g

Crazy lace agat får dig att känna glädje och uppskatta livet som det är. Bär den i situationer där du vill vara glad även när andar inte är det. En speciell agat med unikt utseende och 100% positiv verkan.

Varumärke Kristallpunkten

Det är en kristall som ger bäraren mycket glädje och optimism samt en positiv syn på livet. Den hjälper att balansera ditt energifält, också dra ner den nervösa energin från andra starka kristaller så att du får snabbare en positiv effekt. Crazy lace agat får dig att skratta och känna glädje, känna att det är kul att umgås med andra och uppskatta livet som det är. Hängsmycket rekommenderas speciellt för dig som måste umgås med pessimistiska och bittra människor då den kan skydda ditt energifält mot negativ energi. Bär crazy lace agat i situationer där du vill vara glad även när andar inte är det. *) * Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart