Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Vitaminer / Solgar Vitamin E 268 mg 400 IE 50 softgels

Solgar Vitamin E 268 mg 400 IE 50 softgels

229

kr

Produktvikt: 170 g

Skyddar cellerna från oxidativ stress. Stärker immunsystemet. Naturligt E-vitamin (d-alfa-tokoferol). Mjuka kapslar för lätt absorption

Varumärke Solgar

Solgar® 268 mg (400IU) Vitamin E Softgels, finns som mjuka kapslar för att stärka upptaget av detta fettlösliga näringsämne. På så vis garanteras kroppen det stöd den behöver för att skydda cellerna från oxidativ stress orsakad av fria radikaler. Det innehåller även naturligt E-vitamin (d-alfa-tokoferol), som i studier har visats vara 1,3 gånger mer biotillgängligt än de syntetiska formerna**.

E-vitamin är ett fettlösligt vitamin och finns naturligt i nötter, nötoljor, olivolja, grönsaker med gröna blad och avokador. Det är ett essentiellt näringsämne eftersom det är den primära antioxidanten som bidrar till skyddet av celler mot oxidativ stress och skador orsakad av fria radikaler. Fria radikaler bildas när vi omvandlar födan till energi och när vi exponeras för luftföroreningar och ultraviolett ljus från solen. Dessutom behöver kroppen E-vitamin för att stärka immunsystemet. Genom att äta en hälsosam och balanserad kost borde vi få tillräckliga nivåer av E-vitamin, men oturligt nog når de flesta människors kost inte upp till detta.

Safflower Oil, Vegetable Softgel Capsule Shell: (modified maize starch, vegetable glycerin (from palm oil), carrageenan), acidity regulator: disodium phosphate, Vitamin E (as D-alpha tocopherol), Mixed Tocopherol Concentrate, Medium Chain Triglycerides, Soya Lecithin
1 kapsel dagligen till måltid

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart