Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / Holistic Magnesium 90 kapslar

Holistic Magnesium 90 kapslar

149

kr

Magnesium är ett mineralämne som är vitalt för oss människor då det bidrar till att hålla immunförsvaret uppe, är viktigt för muskelfunktionen, samt har en betydande roll i nervsignalsystemet och mycket annat. 

Varumärke Holistic

När det gäller vanlig kost finns Magnesium i bland annat kakao, vetekli och vetegroddar, linfrö, mandel, nötter, bönor, fisk mörkgröna bladgrönsaker, potatis, baljväxter och fullkornsprodukter, mm. Men då det trots allt är svårt för många av oss att äta en tillräcklig varierad kost med dessa ingredienser så kan det behövas ett tillskott av magnesium.

Ingredienser: Magnesiumcitrat, magnesiummalat, magnesiumlaktat, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), MCT från kokosolja (medellånga triglycerider), klumpförebyggande medel (kiseldioxid). Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.
Innehåll per 1 kapsel (% av DRI) / per 4 kapslar (% av DRI): Magnesium 120 mg (32%) / 480 mg (128%) DRI = Dagligt referensintag Dosering: 1–4 kapslar per dag eller enligt rekommendation. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaring Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart