Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / D-vitaminer / Elexir pharma K2+D3 60 kapslar

Elexir pharma K2+D3 60 kapslar

187

kr

ELEXIR K2-D3 VITAMIN – MED KOKOSOLJA FÖR ÖKAT UPPTAG.

Varumärke Elexir pharma

Innehåller en naturlig form av vitamin K2, menakinon-7, som bidrar till en normal blodkoagulation samt till att bibehålla en normal benstomme. Vitamin D3 bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor. Vitamin D3 bidrar även till att bibehålla normal benstomme och till immunsystemets normala funktion. Då både vitamin K2 och vitamin D3 är fettlösliga vitaminer bidrar en bas av kokosolja till bästa möjliga upptag i kroppen. Innehåller naturligt K2- och D3-vitamin, skonsamt utvunnet ur naturliga källor, i en bas av kokosolja för ökat upptag. Vitamin K bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion, samt bidrar till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder. Dagsdosen på 1 kapsel ger 200 mcg K2.

Elexir K2-Vitamin med D3 60 kapslar är fri från konserveringsmedel och artificiella färg- och smakämnen.

Antal doser per förpackning: 60

Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

MCT-olja (kokosnöt), kapsel (gelatin från nötkreatur), konsistensgivare (glycerol), vitamin K2 som menakinon-7 (fermenterad natto), färgämnen: järnoxider och -hydroxider, kolekalciferol (vitamin D3).
Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. DEKLARATION PER DAGSDOS 1 kapsel DRI* Vitamin K2 200 μg 266 % Vitamin D3 10 μg 200 % *% av dagligt referensintag

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart