Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / Holistic Kisel 90 kapslar

Holistic Kisel 90 kapslar

159

kr

Kisel finns särskilt i åkerfräken men även i äpplen, apelsiner, körsbär, jordgubbar, mandel, sallad, kål, lök, zucchini, morötter, pumpakärnor rödbetor, selleri, gurka, fisk och honung.

Varumärke Holistic

Holistic Kisel är ett kosttillskott med enbart organiska mineralföreningar.Mineralet kisel är ett spårämne som finns bland annat i bambuskott, spenat, banan, äpplen, apelsiner, körsbär, jordgubbar, mandel, kål, lök, fisk och honung. Men även i vilda växter som nässlor, åkerfräken och maskros.Källan till kisel i Holistic Kisel är just bambu - en väldigt stark och snabbväxande växt som till exempel kan användas för att tillverka hållbara material.Kisel finns naturligt i kroppen, där det bland annat behövs för uppbyggnaden av kollagen och bindväv.Proteinet kollagen har en stödjande och sammanhållande funktion i kroppen, medan bindväven finns runt vävnader, organ och muskler.Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Bambuextrakt (Bambusa vulgaris 70 % kisel) Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa) Fyllnadsmedel (rismjöl) Klumpförebyggande medel (medellånga triglycerider MCT från kokosolja, akacia- och risfiberblandning) Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.
Dosering vuxna: 1 kapsel per dag. Innehåll per 1 kapsel % av DRI Kisel 250 mg * *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart