010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Kvinna & Man / Holistic Femme Flora 30 kapslar

Holistic Femme Flora 30 kapslar

399

kr

 Femme Flora Stödjer kvinnors intima mikroflora. För balansen i mikrofloran i både underliv och tarm.  Innehåller de välgörande jästorganismerna Saccharomyces cerevisiae och boulardii

Varumärke Holistic

 Femme Flora Stödjer kvinnors intima mikroflora För balansen i mikrofloran i både underliv och tarm Innehåller de välgörande jästorganismerna Saccharomyces cerevisiae och boulardii Med C-vitamin för immunsystemets normala funktion Utan onödiga tillsatser Skapad med omsorg för att främja en balanserad tarmflora och stödja kvinnors intima mikroflora, är Holistic Femme Flora en formulering som tar hänsyn till underlivets välmående. Femme Flora är speciellt utformad för en hälsosam balans i den vaginala mikrofloran och stödjer samtidigt tarmens mikroflora. Produkten inkluderar två välgörande jästorganismer, Saccharomyces cerevisiae och boulardii. Dessa jästorganismer betraktas som gynnsamma, liknande det sätt vi ser på "goda" och "mindre gynnsamma" tarmbakterier.  Det finns en nära koppling mellan tarmfloran och mikrofloran i underlivet. En balanserad tarmflora spelar en central roll för hälsan i underlivet. Eventuella obalanser i tarmen kan påverka den vaginala mikrofloran och leda till negativa konsekvenser för underlivets hälsa. Att stödja balansen i tarmfloran kan vara fördelaktigt för att främja en sund mikroflora i underlivet. Holistic Femme Flora innehåller minst 9 miljarder jästorganismer per daglig dos från stammarna S. cerevisiae (ibSium®) och S. cerevisiae boulardii (Lynside® Pro SCB PW). Dessa stammar överlever resan genom mag-tarmkanalen och når slemhinnorna i underlivet utan att negativt påverka den naturliga mikrofloran. Femme Flora är även berikad med vitamin C. Denna vitamin spelar en central roll i immunsystemets normala funktion, vilket gör Femme Flora till ett omfattande tillskott för kvinnors välmående. Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

Jäst (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856, Saccharomyces cerevisiae boulardii CNCM I-3799), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (ris- och majsstärkelse), vitamin C (l-askorbinsyra).

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek




Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart