010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / B-vitaminer / Holistic B12 liposomal 60 kapslar

Holistic B12 liposomal 60 kapslar

299

kr

Liposomal form av B12 säkerställer optimalt upptag i kroppen.

Varumärke Holistic

B12 för energiomsättning, immunsystem, nervsystemet och normal bildning av röda blodkroppar. Bidrar till att minska trötthet och utmattning. Unik tillverkningsprocess*  Holistic B12 liposomal innehåller metylkobalamin, den biologiskt aktiva formen av vitamin B12, vilket innebär att den kan användas direkt av kroppen utan att behöva konverteras. Vitamin B12 spelar en viktig roll i kroppens energiomsättning och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Denna kraftfulla vitamin deltar också i blodbildningsprocessen genom att stödja bildningen av röda blodkroppar, vilka ansvarar för att transportera syre i kroppen. Vitamin B12 bidrar även till immunsystemets och nervsystemets normala funktion som i sin tur är kopplat till känsel, balans, minne samt lukt- och smaksinne. Metylkobalaminet i Holistic B12 liposomal är inkapslad i liposomer, små "fettbubblor" bestående av fosfolipider, samma material som våra cellmembran. Denna inkapsling främjar effektiv transport av näringsämnen in i våra celler, vilket kan öka vitaminens biotillgänglighet och absorption i kroppen.

*Holistic B12 liposomal framställs genom en innovativ och unik tillverkningsprocess. I stället för att använda värme, tryck och kemikalier, tillverkas liposomerna torra och skonsamt enligt en patenterad metod. Denna process ger produkten en lång hållbarhet och gör den helt smaklös, vilket innebär att Holistic B12 liposomal inte behöver tillsätta konserveringsmedel eller smaksättningar. I vissa perioder av livet och för vissa människor kan det vara särskilt viktigt att vara uppmärksam på intaget av B12-vitamin. Det gäller exempelvis veganer, äldre personer och de som har låg produktion av saltsyra i magsäcken. Förutom ovanstående grupper kan B12 vitaminet också vara särskilt viktigt för gravida kvinnor. Under graviditeten behövs B12 för fostrets tillväxt och utveckling.  Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost.

Fyllnadsmedel (rismjöl), vitamin B12 (liposomal metylkobalamin (D-Ribos, fosfolipider, metylkobalamin)), veg. kapselskal (hypromellos), klumpförebyggande medel (MCT-olja, kiseldioxid)."
1 kapsel per dag. Näringsinnehåll per 1 kapsel % av DRI Vitamin B12 1 000 μg 40 000 DRI = dagligt referensintag

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek




Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart