Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

ZOOKI

Zooki tillverkar omega-3 tillskott och har fokuserat på upptag och smak på ett helt nytt sätt.

Deras produkter är revolutionerande med sitt unika sätt att transportera näringsämnen in till cellerna. I våra kroppar finns sk. miceller som hjälper kroppen att ta upp molekyler som inte är vattenlösliga vilket är viktigt då vårt blod är vattenlösligt. I Zooki har man kapslat in omega-3-fettsyrorna i miceller, gjorda av 100 % naturliga komponenter, för att de lättare ska kunna tas upp av våra kroppar. En annan sak att lyfta är smaken på deras omega-3 tillskott, tropisk frukt eller lime gör sig bra både i smoothien eller gör det lättare att få i barnen de livsviktiga näringsämnena.

HEM / Varumärken / ZOOKI

Zooki liposomal C-vitamin

ZOOKI

Lagerstatus-ikon

Tillfälligt slut

429

kr

Marknadsledande varumärken hittar du hos oss!

Vårt breda sortiment hälsoprodukter speglas av ett nästintill lika brett utbud av varumärken. Urvalet i vår webbshop är alltid grundat i att dessa ska vara så skonsamma som möjligt mot både oss & planeten. Här finner du allt inom kosttillskott, hälsokost- och skönhetsprodukter från både äldre välbeprövade varumärken till nya uppstickare.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart