Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Renew Life

Deras sortiment  innefattar probiotika, fibrer, enzymer samt utrensningsprodukter.

För att få en god livskvalité så behövs en bra magkänsla. Renewlife´s uppdrag är att stärka och upphöja denna. I nästan två decennier har de hjälpt människor till en naturlig magkänsla. Deras viktigaste produkt är Pure Biotic som är en serie högpotens, flerstammad probiotika, balanserad och stödjande till de goda bakterier som naturligt förekommer i en hälsosam mage.

 

Inga produkter hittades

Renew Life har blivit nordamerikas marknadsledande varumärke för en god maghälsa.

All tillverkning sker under ytterst noggranna kontroller och regler.  Det är viktigt för dem att kunna erbjuda enbart kraftfulla och funktionella ingredienser utan vare sig tillsatser eller syntetiska medel. Alla kapslar i serien är vegetabiliska och många av örterna i produkterna är plockade från ekologiska odlingar. RenewLife´s sortiment på den svenska marknaden består av tio utvalda produkter med olika innehåll och funktion. Tre utrensningsprodukter, fyra probiotika-produkter, en enzymprodukt, en tarmprodukt och ett fiberkomplex. Samtliga produkter har rena och utvalda ingredienser som ger användaren en direkt och effektiv upplevelse.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart