Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Pure Skin Food

PURE SKIN FOOD har skapat en helt egen serie av rent naturliga, 100% organisk kosmetik med högsta kvalité.

De använder bara 100% kontrollerade organinska och rent naturliga ingredienser, kallpressade oljor av växtessenser med stor mängd näringsämnen och allt är naturligtvis veganskt.   De har samarbetat med kosmetiska experter för att skapa PURE SKIN FOOD Layering Hudvårdssystem. Varje produkt är noga genomarbetad tills de har fått fram den perfekta varan. Det är med stor stolthet och glädje de presenterar deras 100% organiska och vegancertifierade PURE SKIN FOOD hudvårdssortiment.

 

Inga produkter hittades

De är måna om vår fysiska och sociala miljö!

Därför är deras produkter veganska, hållbara och rättvist producerade. Glasflaskorna som används för förpackning kan återvinnas, etiketterna är tillverkade av biologiskt nedbrytbara och veganska miljövänliga ark. Reklambladet består av återvinningspapper samt miljövänligt veganbläck. Deras produkter tillverkas för hand i deras fabrik som ligger i Graz, Österrike. Förpackningen som används är tillverkad av återvunnet, plastfritt material och de lägger stor omsorg kring klimatkompenserade fraktmetoder.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart