Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Panaseeda

De har ett eget unikt sätt att utvinna näringsämnen, en speciell kallpressningsteknik som är patenterat av grundarna.

Sedan en väldigt lång tid tillbaka har människan dragit nytta av fröer både i matlagning och för hälsofrämjande, medicinska syften. Panaseeda erbjuder idag 8 olika oljor, kallpressade av högsta kvalité för att kunna ge oss maximalt utav de näringsämnen som finns i fröna. Panaseeda är inte blyga med att vara övertygade om att just deras oljor är bättre i kvalitén än andra som finns på marknaden.

 

Dedikerade tillverkare

Panaseedaoljorna tillverkas av ett företag som heter Activation, vilket är ett kanadensiskt bolag som endast arbetar med Panaseeda-oljorna. De har ett eget unikt sätt att utvinna näringsämnen, en speciell kallpressningsteknik som är patenterat av grundarna. Det enda företaget sysslar med är att forska kring och utveckla sin teknik i kallpressning av fröer så man kan verkligen lita på att de är dedikerade till just de som de håller på med.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart