Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Omnisym Pharma

Biopati är en form av komplementärmedicinsk behandlingsfilosofi med naturmedel och örter.

Biosym A/S är ett danskt företag som har specialiserat sig på utveckling och tillverkning av vitamin- och mineralprodukter samt andra kosttillskott. Grundaren Kurt Winberg Nilelsen har tillsammans med sin son Kim Nielsens  skrivit flera böcker tillsammans på det ämnet. Kurt Winberg grundade även Biopatin i Danmark och Sverige som idag är internationell erkänd. Biopati är en form av komplementärmedicinsk behandlingsfilosofi där naturmedel och örter används för att underlätta kroppens självläkning.

HEM / Varumärken / Omnisym Pharma

Inga produkter hittades

Rena råvaror utan onödiga tillsatser

Deras produkter uppfyller gällande svensk lag på området. Det innebär bl a att de endast använder godkända hälsopåstående och att information på produktförpackningar inte är tvetydig. Deras mål är att bidra till att höja folkhälsan i Norden. De jobbar ständigt med att utveckla nya produkter med hjälp av den senaste forskningen inom området samt erfarenheter från den komplementära terapin. De använder rena råvaror utan onödiga tillsatser som färgämnen, animaliska ingredienser om det inte är nödvändigt, billiga syntetiska ingredienser osv.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart