Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

New Nordic

Många av deras tillskott använder växtsubstanser som aktiverar kroppens egna substanser.

År 1990 grundade Karl Kristian Bergman Jensen New Nordic i London och utvecklade naturliga produkter för att sedan 1991 börja sälja dem i butiker. Ända sedan start har företaget expanderat och varje år har det tillkommit produkter i sortimentet och företaget har etablerat sig i fler och fler länder. Företaget har sitt säte i Malmö, har kontor i över 30 länder och är börsnoterade.

 

Inga produkter hittades

Brett utbud av kosttillskott och naturläkemedel

Företagets önskan är att bidra till människors hälsa genom produkter som är hämtade från naturliga ingredienser och källor. Deras ledord är innovation, marknadsföring och kvalitet och fortlöpande reser ägarna världen runt för att besöka kunder men främst för att hitta nya örter och råvaror till sin verksamhet. New Nordic har som mål att bli det mest miljömedvetna företaget inom kosttillskott och naturläkemedel i Skandinavien.

I sortimentet finns ett brett utbud av kosttillskott och naturläkemedel baserade på örter och det speciella med många av deras tillskott är att de använder växtsubstanser som aktiverar kroppens egna substanser.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart