Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Naturlig Deo

Deoderant utan konstiga tillsatser - för dig som är lite känsligare.

Naturlig Deo är en tillverkare som fokuserar helt och hållet på att utveckla ekologiska, miljövänliga alternativ till den vanliga deodoranten. Inga av deras produkter har testats på djur och ingredienserna är helt vegetabiliska vilket gör att även veganer kan använda sig av Naturlig Deos produkter. Dessutom säljs produkterna i återvinningsbara glasburkar som du eller andra kan återanvända. För dig som söker en ny deodorant utan konstiga tillsatser eller som är lite känsligare så passar Naturlig Deo utmärkt.

HEM / Varumärken / Naturlig Deo

Vad man bör ha i åtanke med en naturlig deodorant 

Då Naturlig Deo består helt av naturliga ingredienser så kan konsistensen på deodoranten variera beroende på rumstemperaturen och för en del så kan övergången från ”vanlig” deodorant till naturlig leda till att man kan behöva använda sig av Naturlig Deo lite extra ofta i början då aluminiumföreningar ej täpper till svettkörtlarna längre.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart