Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Nano-B

Nano B är ett bra val för dig med extra känsligt tandkött eftersom att stråna är rundade för att inte rispa hål i tandköttet.

En god munhälsa är någonting vi alla bör ha, därför har detta företag satsat på produkter som bidrar till en förbättrad munhälsa. Nano B har sitt säte i London och har i flera år inriktat sin produktion på produkter för munhälsan. De säljer högkvalitativa tandborstar och tandkräm eftersom det är en stor del av hälsan och att borsta tänderna är det som de allra flesta här i världen gör i hälsofrämjande syfte. Nano B säljer sina produkter på nästan alla av jordens kontinenter.

 

Inga produkter hittades

Högkvalitativa och estetiskt tilltalande produkter

De söker problem att lösa inom sitt område och utvecklar spännande, säkra, kreativa, högkvalitativa och estetiskt tilltalande produkter som lösning. Tandborstarna har en kraftfull antibakteriell förmåga tack vare aktivt kol och håller dessutom längre än konventionella. Dess strån är impregnerade med äkta silver och det gör att bakterier inte ska fastna och få fäste mellan stråna, som dessutom har olika längd för en optimal rengöring mellan tänderna.

En vanlig tandborste bör du byta varannan till var tredje månad då stråna börjar böjas och tandborsten dels tappar sin fulla effekt och bakterier lättare samlas. En tandborste från Nano B behöver inte bytas fören efter ca sex månader. Nano B är ett bra val för dig med extra känsligt tandkött eftersom att stråna är rundade för att inte rispa hål i tandköttet. 99 % av bakterierna elimineras vid användning av en tandborste från Nano B. Komplettera gärna med deras tandkräm som innehåller 100% naturliga ingredienser och är ekologisk, passar även veganer.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

Kundservice via mejl:

kundservice@jakobsapotek.com 

Vår kundtjänsttelefon är öppen måndag - torsdag 9.00-12.00 

Telefon: 010-102 93 96

 Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag. 

Önskar personalen på Jakobs Apotek.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart