010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Masquelier's

Vitaminliknande egenskaper och en ytterst positiv effekt för vår hälsa.

För 65 år sedan upptäckte den franske växtforskare Masqueliers två unika, kraftfulla växtextrakt som bidrar till att  bekämpa åldrandet, och därmed blodkärlens och kapillärernas tillbakagång.  Extraktet stimulerar blodflödet och förebygger skador som förorsakas av syreradikaler. Hans upptäckt fanns i barken på terpentintallar, Masquelier identifierade och utvann källan till effektiv förstärkning av kapillärerna. Det är de små kapillärerna som gagnas mest av extraktet och han ledord blev ”att en väl fungerande blodcirkulation leder till en god hälsa”. 

HEM / Varumärken / MASQUELIER's

Inga produkter hittades

Kapillärernas förmåga

I takt med att du åldras så försämras kapillärernas förmåga att samverka med vener och artärer för att få ett väl fungerande blodomlopp. Starka blodkärl och välmående kapillärer är livsviktiga. De transporterar färskt blod till alla muskler, organ och vävnader i kroppen, levererar näringsämnen och transporterar bort slaggämnen. I takt med att du åldras så försämras kapillärernas förmåga att samverka med vener och artärer för att blodomloppet ska fungera tillfredställande. MASQUELIER's® Terpentintallbarksextrakt är exakt detsamma som den formel som säljs i Frankrike än i dag och genom att använda samma originalextrakt, når vi exakt samma bevisade fördelar. 

Inom Masquleres sortiment finns även en kräm  MASQUELIER´s® Soléderm® den är speciellt utvecklad för att synligt minska tecken på exponering från solen på huden och hjälper den att få en chans att återhämta sig. Det är bevisat att Soléderm synligt minskar rodnad, lugnar, mjukgör och återfuktar huden för att minska de kombinerade synliga tecken på solskador och för tidigt åldrande hud efter en hälsosam, sund solexponering.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart