Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

Bio nutrition

BioNutrition säkerställer att noga kontroller för säkerhet, kvalitet och renhet följs genom de olika processerna.

BioNutrition bildades i Kanada 1998 av Dr. Michael Kiriac, N.D., efter hans omfattande forskning om ämnet alger och deras närings- och läkande egenskaper.  Dr. Kiriac har mottagit många internationella priser för sin forskning och fynd inom algenäring och jordekologi. BioNutrition är ett familjeägt företag som brinner för ett hälsosamt liv och välbefinnande. Alger har länge varit kända som mycket näringsrika superfoods och perfekt komplement till din dagliga kost - vissa alger innehåller komplett protein, vitaminer, mineraler och spårämnen av hög kvalitet, tusentals enzymer, alfa och betakaroten med antioxidantkraft. Varje alg i våra blandningar är ekologiskt skördade, bekämpningsmedel och herbicidfria. Alla produkter är Health Canada-certifierade.

HEM / Varumärken / Bio nutrition

Inga produkter hittades

Marknadsledande varumärken hittar du hos oss!

Vårt breda sortiment hälsoprodukter speglas av ett nästintill lika brett utbud av varumärken. Urvalet i vår webbshop är alltid grundat i att dessa ska vara så skonsamma som möjligt mot både oss & planeten. Här finner du allt inom kosttillskott, hälsokost- och skönhetsprodukter från både äldre välbeprövade varumärken till nya uppstickare.

Vill du testa något nytt?

Vi kan förstå att det blir överväldigande att veta vilket märke man ska välja, vilket är egentligen bäst? Det korta svaret är att alla varumärken i shoppen uppfyller de höga kriterier som vi på Jakobs Apotek har. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta vår kundtjänst
10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2021 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart