Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Omega3 & Fettsyror / Solgar Super Cod Liver Oil Complex 60 softgels

Solgar Super Cod Liver Oil Complex 60 softgels

195

kr

Premiumblandning av essentiella fettsyror och vitamin A och D Stärker hjärnan, synen och hjärtat Stärker immunsystemet Utvinns ur djuphavsfisk Molekylär destillering för att ta bort skadliga föroreningar

Varumärke Solgar

Solgar® Super Cod Liver Oil Complex Softgels är en formula rik på essentiella fettsyror och A- och D-vitamin. Produkten utvinns ur djuphavsfisk och har destillerats molekylärt för att ta bort skadliga föroreningar. Torsklever är en källa rik på essentiella vitaminer, inklusive vitamin A och D samt fettsyror. D-vitamin är ett fettlösligt vitamin som stöder ett optimalt välmående. Fördelarna med det s.k. solskensvitaminet är otaliga och väldokumenterade, men det är särskilt bra för en god immunsystemhälsa. Mer än en miljard människor i världen har mycket låga nivåer av D-vitamin. För att fylla på reserverna är det bra att förändra kosten och livsstilen samt ta ett kosttillskott med D-vitamin. A-vitamin är ett fettlösligt vitamin som finns i två former, retinol och betakaroten. Retinol finns i livsmedel av animaliskt ursprung, medan den andra typen av A-vitamin utvinns ur färgstarka frukter och grönsaker. Flera av kroppens system är beroende av tillräckliga nivåer av A-vitamin. Det är viktigt vid sårläkning och återväxt av hud, eftersom det stöder epitelceller i huden och keratinproduktionen. Ögonen har även de nytta av A-vitamin, eftersom näthinnan behöver vitaminer för natt- och dagseende; låg A-vitaminstatus kan orsaka dålig syn. Om du tar en mjuk kapsel av Solgar® Super Cod Liver Oil Complex om dagen tillför du kroppen näring från den starka kombinationen av torskleverolja och A- och D-vitamin.

Eikosapentaensyra (EPA), dokosahexaensyra (DHA), vitamin A (som retinylpalmitat), vitamin D (som kolekalciferol), torskleverolja, vitamin D3 (som kolekalciferol), marint koncentrat (från sardiner, ansjovis, makrill), DHA-koncentrat (från tonfisk), softgel-kapselskal: (gelatin (från nötkreatur), vegetabiliskt glycerin (från palmkärn- och kokosolja)), antioxidant (blandade tokoferoler).
1 kapsel dagligen

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart