Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Kvinna & Man / Solaray Rödklöver 30 kapslar

Solaray Rödklöver 30 kapslar

289

kr

• Kan lindra klimakteriebesvär 

• Kan lindra PMS-besvär • GPH betyder garanterad mängd aktiva substanser • Green Screened ™

Varumärke Solaray

Rödklöver är en flerårig ört som blir 15-40 cm hög. Den är vanlig i Europa, Centralasien och norra Afrika. Solaray GPH Rödklöverextrakt innehåller en garanterad mängd isoflavoner i varje kapsel. Isoflavoner är en typ av fytoöstrogen, och rödklöver är en bra naturlig källa till dessa. Naturligt fytoöstrogen i form av isoflavoner kan hjälpa till att få god livskvalitet och välbefinnande i övergångsåldern och kan lindra klimakteriebesvär som värmevallningar och nattliga svettningar. Rödklöver kan också ha en balanserande effekt på östrogendominans och PMS. Rödklöver påverkar också matsmältningen och kan ha en lätt laxerande effekt. Green Screened betyder att produkten har genomgått omfattande kvalitetskontroll.

Rödklöverextrakt (Trifolium pratense, del ovan jord), rödklöver (Trifolium pratense, blomma), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), maltodextrin (majs).
Intag: 1 kapsel dagligen med mat eller dryck. Rekommenderat intag bör inte överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Informera din läkare om användning av produkten om du står under medicinsk behandling. 1 kapsel innehåller: 500 mg rödklöverextrakt med garanterad 8% (40 mg) isoflavoner 125 mg rödklöverblomma

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart