Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kristaller / Shungit / Shungit Pyramid Stor opolerad 7 cm

Shungit Pyramid Stor opolerad 7 cm

310

kr

Opolerad shungitpyramid av normalhaltig shungit.

En shungitpyramid förenar shungitens unika egenskaper med pyramidens form och skapar genom detta ett kraftfullt skyddande energifält. Fältet neutraliserar skadlig elektromagnetisk strålning, vitaliserar och balanserar kroppens energi samt höjer energinivån i din bostad eller på din arbetsplats. Storlek: 7 cm Skyddsradie 4,5m Vikt: 300 g

Absorberar elektromagnetisk strålning och genererar ett skyddande fält inom sin täckningszon. För maximal effekt, placera pyramiden i närheten av din dator

Varumärke Kristallpunkten

Egenskaper

Neutraliserar elektromagnetisk strålning och skapar ett kraftfullt energifält Förbättrar sömnen Motverkar stress Verkar balanserande på sinne och känslotillstånd Blockerar inflöde av negativ energi Jordande En shungitpyramid kan användas att skydda hemmet eller arbetsplatsen från elektromagnetisk strålning. Datorer, mobiler, Wifi, mm avger strålning som tros skapa stress i våra celler; vilket kan orsaka oförklarliga sjukdomar, depression, apati, huvudvärk, svaghet, m.fl. Flertalet studier visar även att elektromagnetisk strålning försvagar immunförsvaret och kan leda till en upplevelse av disharmoni i kroppen, exempelvis myrkrypningar i benen. Lugnare miljö En shungitpyramid placerad i ett rum kan bidra till en lugnare och mer avkopplad atmosfär. Många av våra kunder märker av en betydande minskning av nervositet och irritation och känner även att samspelet med andra människor blir lättare. Exempelvis kan man använda den för att förbättra familjerelationer. På en arbetsplats kan en shungitpyramid hjälpa till att skapa en mer harmonisk miljö och ge ett lugn till både kunder och kollegor som vistas där. (*)

Användning Placera shungitpyramiden på den plats där du tillbringar mest tid: vid datorn, på arbetsplatsen, nära sängen; på så vis får du störst nytta av dess egenskaper. Ställ shungitpyramiden nära enheter som avger elektromagnetisk strålning: exempelvis din dator, TV, mobiltelefon, kylskåp eller mikrovågsugn.

För bästa effekt bör shungitpyramiden placeras på en något lägre nivå än källan för strålningen samt arrangeras i enlighet med väderstrecken. Orientera de släta sidorna mot norr, öst, syd, väst. För exakt placering vänligen använd kompass.

Bättre sömn En shungitpyramid nära sängen bidrar till att lättare komma ned i varv, ger en bättre sömn och gör det lättare att vakna på morgonen.

Ökad koncentration i bilen En shungitpyramid i bilen kan öka din koncentration och därmed minska risken att du hamnar i kritiska situationer i trafiken.

Varva ned Känner du dig nervös, stressad eller ur balans - lägg dig på rygg och placera en shungitpyramid på chakral- eller solarplexuschakrat, helst direkt på huden. Stäng ögonen och ligg helt stilla i ca 10 minuter.

För en mer bestående effekt kan en shungitpyramid med fördel även användas vid massage. Använd helst en polerad shungitpyramid då den slät och snäll mot huden.

Frigör energi från smycken Använd en shungitpyramid för att frigöra kvarvarande energi från smycken och gamla mynt. Dessa brukar absorbera energi från sin omgivning och bör ”energirengöras” regelbundet. Lägg smycken och mynt i närheten av pyramiden i ca 24 timmar.

Rengöring En shungitpyramid bör rengöras regelbundet för att upprätthålla dess fulla effekt. Placera pyramiden utomhus i minst 1 timme varannan vecka (gärna i solljus). Den friska luften renar mineralen och återställer dess skyddande egenskaper. Du kan även rengöra pyramiden under rinnande vatten. Observera att om du använder starkt klorerat kranvatten för rengöring, kan shungitpyramiden behövas bytas ut vartannat eller var tredje år.

Polerad eller opolerad? En opolerad shungitpyramid har en matt grov yta och här ser man tydligt små vener av pyrit och kvartsit. En opolerad shungitpyramid passar bra för vattenrening och tillverkning av shungitvatten.

En polerad shungitpyramid har en slät yta som reflekterar ljus. Kan med fördel placeras nära dator, mobil eller TV och blir även en vacker (och nyttig) inredningsdetalj. Huruvida en shungitpyramid är polerad eller opolerad påverkar inte dess funktion eller förmåga att skydda mot elektromagnetisk strålning.

En shungitpyramid är en naturprodukt och kan variera både i både nyans och struktur.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.

Övrig information Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen Färg: Svart Hårdhet: 3-4 Ursprung: Karelen Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat Stjärntecken: Skorpionen Planet: Pluto

Vad är Shungit? Shungit är en helt unikt mineral med levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter och har antibakteriella och renande egenskaper. Lägger du till exempel en bit shungit i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Peter den Store grundade det första ryska spat i Karelen just på grund av shungitens vattenrenande egenskaper. Shungit har använts sedan 1800-talet för medicinska behandlingar och används idag i moderna vattenreningsfilter. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart