Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kristaller / Shungit / Shungit Pyramid Sakkara Polerad 5 cm

Shungit Pyramid Sakkara Polerad 5 cm

249

kr

Pyramid Shungit Sakkara 5cm. En mycket vacker och unik pyramid 5 cm från Karelen i 100% äkta Shungit.

Varumärke Kristalloteket

En Shungitpyramid i vacker utformning för att neutralisera dåliga energier och elektromagnetiska fält runt om kring dig. Kan höja dina energinivåer och samtidigt verka lugnande vid nattsömn. Ha den bredvid datorn för att skydda mot strålning samt boosta arbetsplatsen med positiv energi, eller ha den på sängbordet för att lättare komma ner i varv och få kontakt med ditt inre.

Kristaller kommer från naturen och är helt unika, vilket innebär att de varierar i form, storlek och färg. Sprickor och linjer på kristallen kan därför förekomma och betyder inte att den har blivit förstörd.

Skötselråd: Shungit är mycket kolrikt och svärtar av sig i början. Detta är naturligt och ett tecken på att föremålet är äkta shungit. För att få bort koldammet sköljer du föremålet under rent ljummet vatten och torkar av det med en bomullsduk. Upprepa om svärtan kvarstår. Shungit behöver återladdas med jämna mellanrum för att bibehålla sin funktion; för att återladda shungiten skölj den i ljummet vatten, använd rökelse (Palo Santo, Salvia) så att rökelsen rör sig kring shungiten och placera den sedan utomhus i sol eller månljus under ett par timmar. Återladdningen behöver oftast utföras en gång i månaden beroende på hur mycket shungiten behöver hantera. * Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart