Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Leder, Ben & Muskler / Re-fresh Multi Collagen Plus 120 kapslar

Re-fresh Multi Collagen Plus 120 kapslar

209

kr

Multi collagen plus från Re-fresh med OptiMSM och Kondroitin för leder, brosk och benvävnad 

Varumärke Re-fresh

Multi Collagen Plus är  Multi Collagen i kapsel där Plus står för MSM-opti samt kondroitin som är adderat för lite extra boost. Multi Collagen är en allt-i-ett produkt som innehåller alla typer av kollagen som går att utvinna via livsmedel. Multi Collagen är fullvärdigt och innehåller alla essentiella aminosyror. Det är dessutom lättupptagligt tack vare sin hydrolyserade peptidform, vilket innebär att det redan är uppdelat i kortare kedjor av aminosyror. Kollagen hittas i stora delar av kroppen eftersom det är bindvävens huvudsakliga protein. Kollagen är alltså en viktig del i ligament och ledbrosk. Hydrolyserat kollagen ger flexibilitet, styrka och stöd till bindväv, ligament, senor och ben. Kondroitin är ett ämne som finns naturligt i både bindväv och brosk. Kondroitin bidrar till att stödja rörligheten i leder samt hjälper till att hålla lederna smidiga. MSM-opti är rent och organiskt svavel. MSM är en förkortning för metylsulfonylmetan vilket är viktigt för skapandet av kollagen samt korrekt bildning av brosk och benvävnad. MSM-opti består av OptiMSM® som är patenterad och det enda MSM-kosttillskott som är så rent att det är klassats som livsmedel (GRAS) i USA.

Hydrolyserat kollagen typ 1,2,3,5,10 (bovint, fisk och äggskal), kondroitin, metylsulfonylmetan (OptiMSM), gelatinkapsel (bovint)
2-4 kapslar dagligen. Näringsinnehåll/2 kapslar: Multi Collagen 902 mg ** Opti-MSM 50 mg ** Kondroitin 60 mg ** ** Rekommenderat Dagligt Intag ej fastställt

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart