010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kristaller / Rökelse och övrigt / Rumsspray Palo Santo 100 ml

Rumsspray Palo Santo 100 ml

129

kr

Framtagen av 100% aktiva ingredienser baserade på naturliga oljor.

En naturlig rumsspray med palo santo som fräschar upp luften. Speciellt utvecklad för att absorbera, neutralisera och eliminera lukt på ett naturligt sätt. Rumssprayen har alla fördelar som rökelsen har, utan rök i rummet.

Sprayen innehåller eterisk olja av palo santo som med sin renande och balanserande doft gör dig lugnare. Doften från rumssprayen fungerar även bra mot myggor.

Denna Aromafume rumsspray har med sitt familjerecept en doft som håller sig kvar längre i luften än jämförbara rumssprayer.

Palo Santo är vida känt för sina renande egenskaper och anses av många vara både magisk, mystisk, sällsynt, helig och unik. Denna populära rökelse har en kraftfullt renande verkan som rensar vårt energifält, kristallenergi och allt omkring sig som den kommer i kontakt med.

Detta väldoftande träslag har under tusentals år använts av ursprungsbefolkningen i Sydamerika för heliga ritualer.

Paolo santo träet som används till denna produkt skördas 100% hållbart utan att skada levande träd. Träet insamlas av lokalbefolkningen i Peru's skogar från träd som fallit naturligt. Certifierad av Peru Forest Service and Wildlife of Peru (SERFOR).

Palo Santo (Bursera Graveolens) träd växer i Amazonas regnskog och namnet betyder heligt träd på spanska. Palo Santo träden skyddas strängt av ursprungsbefolkningen och man får endast använda de delar av trädet som har dött naturligt och legat på marken i flera år. Palo Santo trä har kallats magiskt, mystiskt, sällsynt, heligt och unikt. Högt uppskattat bland shamaner och healers som använt trästickor i sina heliga ritualer under tusentals år.

Användning

Spraya i fem sekunder med en svepande rörelse. Använd dagligen i ditt hem, på kontoret, i bilen salongen eller yogastudion.

OBS! Använd endast sprayen externt och i ett väl ventilerat rum. Undvik direktkontakt med ögon och håll flaskan borta från barn och husdjur.

Innehåll

Kristallessenser, renat vatten, naturlig parfym och eteriska oljor, parabenfritt konserveringsmedel.

Allergifri - Ftalatfri - Parabenfri - Ozonvänlig - Återvinningsbar flaska

Denna holistiska rumsspray produceras av ett familjeföretag i Indien som i över 5 generationer tillverkat rökelseprodukter enligt hemliga familjerecept.

Indien är hemland för många kryddor och har en lång historia när det gäller produktion av rökelse. Från Indien härstammar också Ayurveda, en 5000- årig holistisk kunskap om växternas, örternas och blommornas läkande egenskaper.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart