Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Läppar & Munvård / pH-balans Tandpulver 250 gram

pH-balans Tandpulver 250 gram

99

kr

pH-balans tandpulver för daglig borstning av tänderna erbjuder en helt naturlig rengöring av din mun. Till skillnad mot traditionella tandvårds-preparat innehåller detta pulver inga fabrikskemiska tillsatser. Det betyder att du får ett skonsamt underhåll av tänder och munhåla.

Varumärke pH-BALANS

Munnen mår som bäst om vi låter den rengöras med naturliga preparat. ph-balans bidrag till en naturligare munvård är detta pH-tandpulver. Det naturliga saltet i produkten tillför kalciumflorid. ph-balans använder heller inga fabrikskemiska svaveltillsatser som skummar, vilket betyder att pulvret inte växer i munnen. Inte heller har vi adderat några ämnen som tar bort den skyddande slemhinnan kring tänderna. En renare tandborstning, således! Du behöver inte oroa dig om du skulle råka svälja pulver under borstningen. En oavsiktlig sväljning är inte skadligt för dig.  

Kuriosa När du borstar dina tänder bör du samtidigt passa på att se över hur din tunga ser ut. Den bör vara svagt rosa, och inte ha någon färgad beläggning i form av bakerier, svampar etc. Gör till en god vana att borsta även tungan, så håller du en fräsch hygien i hela munnen.

70 % naturlig kalcium-/magnesiumkarbonat, 29% berg-/havssalt från Island, 1% pimpsten från isländska vulkaner, några droppar eterisk pepparmyntolja.
Tandpulvret använder du precis som vilken vanlig tandkräm som helst. Du blöter först tandborsten under rinnande vatten. Sedan borstar du tänderna. Du kan med fördel använda dig av en eltandborste med roterande borst, men en vanlig borste fungerar lika bra. Också barn kan använda pulvret.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart