Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mage & Tarm / Probioform

Probioform

419

kr

Probioform är en flytande mjölksyredryck med naturligt brett spektrum av mjölksyrebakterier. Den kan användas för hela familjen och är lätt att dosera, och kommer i en bag in box vilket gör att den har lång hållbarhet och inte påverkas av att förpackningen öppnats. Probioform behöver inte stå i kylskåp men skall inte förvaras i över 39 grader. Den har aldrig varit frystorkad eller uppvärmd och är därför effektiv och naturlig för kroppen. Mjölksyrebakterierna kommer tillsammans med naturliga syror som stödjer deras tillväxt och väg genom matsmältningssystemet.

Varumärke Probioform

Vi förlorar mycket av matens naturliga och nyttiga bakteriekulturer på grund av odlingsmetoder, tvättning, upphettning, raffinering samt strålning av varor. Mjölksyrebakterier, andra mikrober och jästsvampar som vi tidigare fick i oss via vår föda, har som uppgift att hjälpa till med matens spjälkning samt att bilda viktiga näringsämnen i tarmen. Idag innehåller våra tarmar ofta gifter från bekämpningsmedel, mindre bra bakterier, candida och mediciner istället för goda bakterier.

Probiform innehåller en unik blandning av mikroorganismer såsom mjölksyrebakterier, enzymer samt viktiga jästsvampar. Tillsammans hjälper dessa till att återskapa en optimal tarmflora, där ingen specifik mikrob tar överhanden.

Probiform ligger i en praktisk bag-in-box på 2 liter och räcker ca 1 månad vid normal konsumtion.

Innehåller levande mikrober som producerar näring.

Doser: 100 Form: Flytande i bag-in-box

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur, ej över 39 grader och ej under 0 grader. Undvik direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för barn.

Renat vatten, Lactobacilli, Casei, Lactobacilli plantarum, saccharomyces cerevisiae, mjölsyra, ättiksyra, pH 3,7. Innehåller minst 1 miljon CFU/ml vid produktion och utgångsdatum.
Dosering Vuxen: 1-2 msk 2 ggr per dag börja försiktigt Dosering barn: 0,5 till 1 msk 2 ggr per dag. Användning Börja försiktigt, kan verka laxerande. Kan spädas i ljummet vatten 20-37 grader. Kan intas på fastande mage eller vid måltid. Omskakas väl före användning. Matlagning I sallader eller om man befarar att mat eller vatten är kontaminerat med t.ex. mikrober eller kemikalier. Dricksvattenförbättrare 1-5 ml per liter vatten. Utvärtes bruk På skadad hud och vid vissa hudproblem.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakt

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart