Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mineraler / Better You Magnesium plus 90 kapslar

Better You Magnesium plus 90 kapslar

199

kr

Bli piggare med magnesium

Magnesium+ är ett lättupptagligt kosttillskott med tillsatt rent magnesium från spenat och nypon. Magnesium är en livsviktig mineral som har många funktioner i kroppen och bidrar bland annat till att minska trötthet och utmattning.

- Lättupptaglig/hög biotillgänglighet - Hjälper dina muskler att slappna av - Minskar trötthet och utmattning - Magnesium från citrat, malat och bisglycinat - Vegansk

Varumärke Better You

Rena magnesiumformer med spenat och nyponextrakt

Magnesium+ är ett komplex av olika magnesiumkällor kombinerat med extrakt från spenat och nypon. Magnesium är ett mineral med många funktioner i kroppen, bland annat bidrar det till normala neuromuskulära funktioner samt till att flera hundra av kroppens enzymer kan fungera normalt. På grund av sin roll i neuromuskulära funktioner har magnesium blivit ett populärt tillskott för att hjälpa musklerna slappna av, exempelvis vid muskelkramper mm. Magnesium har också en viktig roll i kroppens energiproduktion vilket gör att det kan minska trötthet och utmattning.

Personer som tränar hårt kan behöva tänka lite extra på sitt magnesiumintag.

Lättupptagbara mineraler

Magnesium+ innehåller en blandning av flera rena magnesiumformer som alla är lätta för kroppen att tillgodogöra sig. Spenat och nyponextrakt är tillsatta. Nypon innehåller naturligt höga halter av Vitamin C, som underlättar upptaget av magnesium.

Magnesium bidrar till normal proteinsyntes.

Magnesium bidrar till normal muskelfunktion.

Magnesium bidrar till elektrolytbalansen.

Ingredienser: Magnesium-citrat, magnesium-malat, magnesiumbisglycinat, spenatpulver, nyponpulver, kapsel av cellulosa.
Rekommenderad dagsdos: Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid eller före sänggång. Kapseln sväljes hel tillsammans med ett glas vatten.Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning. Innehåll per: 1 kaps DRI* Magnesium 250 mg 67% - från magnesiumcitrat 150 mg - från magnesiummalat 50 mg - från magnesiumbisglycinat 50 mg. Spenatpulver 200 mg **. Nyponpulver 100 mg ** - varav naturligt C-vitamin 20 mg 25%. *Dagligt Referensintag **Referensintag saknas. Viktigt: Kosttillskott ersätter ej en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör er överskridas. Vid medicinering, rådfråga alltid läkare. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. Tillverkad i Sverige enligt HACCP och GMP standard.

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart