010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mage & Tarm / Solgar Lakritsrot Extrakt 60 kapslar

Solgar Lakritsrot Extrakt 60 kapslar

175

kr

Ordinarie pris:

219 kr

|

Du sparar

44 kr

Växtextrakt av högsta kvalitet Utan glycyrrhizin för att förebygga biverkningar Vegansk, vegetarisk

Varumärke Solgar

Solgar® Deglycyrrhised Licorice Root Extract innehåller lakritsrot och är en av produkterna i Solgar®:s sortiment med botaniska ämnen. Solgar®’s Botanicals väljs noga ut från växter som växer vilt eller odlas på särskilda gårdar för botaniska ämnen. De finaste och fräschaste botaniska ämnena väljs utifrån en strikt uppsättning kriterier som råmaterialets geografiska ursprung, autentiseringen av arterna och råmaterialets kvalitet. Människan har använt botaniska ämnen sedan urminnes tider, eftersom man sedan länge har känt till de välgörande effekterna de har utöver deras näringsmässiga funktion. De har använts i hundratals år för att bevara hälsan och många av dagens mediciner utvanns först ur botaniska ämnen. Basen i den kinesiska läkekonsten är fortfarande botaniska ämnen och de är en viktig beståndsdel i många europeiska naturläkemedel. Som Hippokrates sa ”Låt maten vara din medicin och medicinen vara din mat”. Lakritsrot växer i Europa, vid Medelhavet och i Asien och har använts i århundraden för flera syften. I en del länder äts den som godis och har en mycket stark smak. Lakritsrotsörten (Glycyrrhiza Glabra) är mycket komplex och innehåller olika föreningar. I lakritsrotsversionen utan glycyrrhizin har ämnet triterpenoid glycyrrhizin tagits bort. Det är detta ämne som ger den söta smaken, men som om det används i överflöd kan ge biverkningar.

Solgar® Deglycyrrhised Licorice Root Extract ska tas i form av 1–3 vegetabiliska kapslar om dagen, vilket ger alla fördelar med detta gamla botaniska ämne, utan att drabbas av någon av de biverkningar som glycyrrhizin kan orsaka.

Standardiserat extrakt från deglycyrrhiserad lakritsrotpulver (<1% glycyrrhizin), lakritsrotpulver, vegetabiliskt kapselskal: hydroxypropylmetylcellulosa, klumpförebyggande medel: vegetabiliskt magnesiumstearat, antioxidant (pulverblandning av betakarotenprep. och askorbinsyra).
1-3 kapslar dagligen

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek




Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart