010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Leder, Ben & Muskler / curaMIN forte 90 kapslar

curaMIN forte 90 kapslar

398

kr

USA:s mest belönade ledprodukt. 67 vetenskapliga studier 29 patent Belönad med 30 utmärkelser Erfarenhet och klinisk dokumentation visar att 9 av 10 upplever en god effekt av curaMIN. Det tillsammans med den snabba effekten – ofta inom en till två veckor – har gjort curaMIN till den mest belönade ledprodukten i amerikansk hälsofackhandel.

Varumärke Medicinegarden

Lederna: curaMIN används framförallt för att hjälpa slitna och ömma leder och muskler. Kliniska studier och lång erfarenhet visar att de ingående örterna kan bidra till att skydda kroppen mot oxidativ stress, ett förstadium till inflammation, samtidigt som funktionen hos kroppens immunsystem normaliseras. Två viktiga faktorer som bidrar till hälsosamma leder och därmed till ledernas rörlighet, flexibilitet och funktion.

Magen: curaMIN har också, framförallt på grund av sitt innehåll av Boswellia en skyddande, lugnande effekt på matsmältningssystem, slemhinnor och tarm.

Gurkmeja (BCM95) hjälper till att skydda våra leder och bidrar därigenom till bibehållen ledhälsa. Kan också bidra till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress och till att bibehålla immunsystemets normala funktion. Boswellia (BosPure) stödjer dessutom ledens komfort och rörlighet samt har en skyddande och lugnande effekt på matsmältningssystem, slemhinnor och tarm.

 Förvaring: Torrt i rumstemperatur. Oåtkomlig för små barn. Asken sorteras som kartong, burken som glas och locket som metall.

2 kapslar morgon och 1 kapsel kväll (totalt 3 kapslar) under två veckor därefter en kapsel morgon och kväll. Vid behov kan den högre dosen tas under längre tid. Innehåll curaMIN Forte 2 kapslar 3 kapslar BCM95 (Curcumin) 500 mg 750 mg varav curcuminoider 440 mg 660 mg BosPure (Boswellia) 500 mg 750 mg varav AKBA 50 mg 75 mg (acetyl-11-keto-ß-boswellic acid)

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

Mejla eller ring oss

 Vår kundtjänsttelefon är öppen:

Måndag - torsdag 9.00-12.00 Telefon: 010-102 93 96 Kundservice via mejl: kundservice@jakobsapotek.com

Ni är alltid välkomna att mejla oss dygnet runt. Vi svarar så fort som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag önskar personalen på Jakobs Apotek
Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart