Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

  010-102 93 96         kundservice@jakobsapotek.com         Betala säkert med Klarna & Swish   |  Mina sidor

Varukorgen är tom

HEM / Kosttillskott / Mage & Tarm / Dr Mercola Lumbrokinase 30 kapslar

Dr Mercola Lumbrokinase 30 kapslar

639

kr

30 doser Visste du att det finns tiotusentals olika enzymer i kroppen, 99,99 procent av dem har inte med matsmältningen att göra. Proteolytiska eller fibrinolytiska enzymer är utformade för att bryta ner proteiner, men inte bara proteinerna i din mat.

Varumärke Dr Mercola

När du tar enzymer med mat, stannar de i din tarmkanal för att smälta den maten. Men när du tar proteolytiska enzymer mellan måltiderna eller när mat transporteras i magen, hjälper de till att rensa upp ditt blod och når ut till dina vävnader och organ.

Lumbrokinase hjälper till att lösa upp gammalt fibrin som är ett protein som bildas varje gång till blod levras. Ibland kan fibrinet ligga kvar och stanna upp blodflöden och skapa blodplättsansamling.

Lumbrokinase-enzymer är en blandning av fibrinolytiska enzymer som hjälper kroppen att rensa bort fibrer, koaglar och biofilmer som kan dölja bakterier.

Dr. Mercola Lumbrokinase fibrinolytiska aktivitet är nästan 30 gånger starkare än Nattokinase och ungefär 300 gånger starkare än serrapeptas, som är hämtad från Lumbricus rubellus wormwood. Med sin unika inbyggda balansmekanism kan denna blandning både bryta ner och bygga upp fibrin beroende på kroppens behov. *

Dessa Lumbrokinase-enzymer ger hela 40 mg lumbrokinasenzym i varje kapsel. Dessutom har 4 mg Protease lagts till för att förbättra effekten av Lumbrokinasenzymet längre ner i din tarmkanalen.

Viktigast av att dessa Lumbrokinase-enzymer liggen i en tidsfördröjd kapsel för att se till att Lumbrokinase-enzymerna och proteasen kommer ner i tarmarna där de absorberas och hjälper till att säkerställa effektiv fibrinolytisk aktivitet i din kropp.

Doser: 30 Form: Kapsel Kapsel: Tidsfördröjd kapsel Ursprungsland: USA

Ekologiskt risskal, lumbrokinase, protease, MCT, tidsfördröjd kapsel (hyrdroxypropylmetylcellulosa)
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel på fastande mage. Innehåll Innehåll per dos 1 kapsel Dr. Mercola proteolytisk enzymblandning 2000 FU Lumbrokinase 40 mg Protease 4 mg

Liknande produkter

Populära produkter just nu

Produkter du tittat på

10% rabatt när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev

(gäller vid 1 köptillfälle på ordinarie priser)

Kontakta kundtjänst

Jakobs Apotek c/o Jacobsons. T AB
Ringtrastvägen 1
591 37 Motala

kundservice@jakobsapotek.com
Telefon: 010-102 93 96
Öppettider kundtjänsttelefon:
måndag - torsdag 09.00 - 12.00

Ni är alltid välkomna att maila oss dygnet runt.
Vi svarar så fort som möjligt.

Org.nr: 556257-0829

Copyright © 2022 Jakobs Apotek  |  SitemapCookies

Powered by Sitesmart